Ana içeriğe atla

Auzef Ders Notları

İnternet üzerinden Auzef Ders Notlarına ulaşma, ders dinleme, ders kitaplarına ulaşma, AUZEF sisteminin zayıflığı nedeni ile her zaman sıkıntılı olmaktadır. Sistem iyi çalışmamaktadır. Öğrencilerin bilgiye ulaşması, kaydını yaptırması, Auzef Ders Notlarına ulaşması vs’si gerçekten büyük sıkıntılıdır.



Anasayfa slide

Her türlü işlem internet üzerinden sürdürülmesine rağmen, verilen hizmetin kalitesi çok düşük ve yetersizdir. AUZEF niçin kurulmuştur? AUZEF, İstanbul Üniversitesinin maddi sorunlarını gidermek üzere kaynak yaratmak için mi kurulmuştur? İÜ rektörlüğü AUZEF sorunlarını masaya yatırmalıdır. Sitemde ne gibi sıkıntılar vardır? Çözümü nedir diye bir daha düşünmelidir.  Birinci dönemde vize sınavlarının biri iptal edilmek istenmiştir. Yeniden sınava gireceksiniz denmiştir. Sonra bu uygulamadan vazgeçilmiştir.


Ardından ikinci dönem gelmesine rağmen İÜ AUZEF duyurularında belirttiği tarihlere uymamıştır. Ders seçimi süresi başlamasına rağmen, öğrencinin seçmesi gereken dersleri sistemin seçeceği duyurulmuştur. Gerçi öğrencide seçse sitemde seçse sonuç aynıdır. Hatta komik bir sebep ileri sürülmüş, İstanbul hava muhalefeti öne sürülerek öğrenciler adına ders seçimini üniversitenin yapacağı duyurulmuştur.
AUZEF’in kaç öğrencisi var bilmiyorum. İÜ, AUZEF öğrencilerine Auzef Ders Notları basıp dağıtamaz mı?  Başarı için AUZEF öğrencilerini düşünen bir kadrolar sitem olmalıdır. AUZEFkadrolu yöneticileri kim ya da kimlerdir? Bölümlerde kadrolu kaç öğretim üyesi vardır? Bilgi işlem hizmetleri nasıl çalışmakta, sitemde kaç profesyonel istihdam edilmektedir? AUZEF’in kaç çalışanı vardır? Sitemin işleyişinden anladığımız kadarı ile sistem, Mehteran gibi iki ileri bir geri gitmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Uzaktan değilim sistemi ile üniversite okumak için  AUZEF  oldukça yaygın biçimde tercih ediliyor. Üstelik zaman sorunu yaşayanlar için güzel bir eğitim alma fırsatı olan bu sistemde, insanlar yoğun iş temposundan küçük zaman dilimleri ayırarak üniversite okumaları kolaylaşıyor. Lisans, yüksek lisans ve ön lisans programlarından birini tercih ederek AUZEF ile okumak, büyük avantajlar sağlayacak. İhtiyacınız olan kitap ve dokümanları Türkiye'nin eğitim alanındaki yayıncılık merkezi olan Makroyayinlari.com üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde temin edebileceğiniz başarılı bir platform hazırlandı. Bu sayede sınavlara hazırlıkta ve eğitim gördüğünüz bölümlerle ilgili ihtiyaç duyulan tüm kitapları temin edebilirsiniz. Çeşitli nedenlerle üniversite okuyamayanlar ve eğitimine devam edecek vakit bulmakta zorlananlar için çok güzel bir fırsat olarak bilinen AUZEF ile eğitiminize internet ortamından kolay ve zaman almayacak şekilde devam edebilirsiniz. İşim çok yoğun ve çok kısıtlı bir z

Ciğerci Dükkanı açmak isteyenlere

Az sermayeler ile iş yapmak isteyen kişiler için güzel bir iş önerisi sunmak istedik. Ciğerci dükkanı açmak isteyenlere tavsiyelerde bulunacağımız bu yazımızda ciğerci bayiliği almak avantajlı mı yoksa Kendi adınıza bir işletme yapmak mı daha avantajlı onları inceleyeceğiz. Ciğerci açmak fazla sermaye gerekmediği için gıda sektöründe iş yapan kişilerin hepsi bu sektörü düşünebilir.

E-şirket Nedir ve Nasıl Kurulur ?

Günümüz dijitalleşme çağı, birçok şeyi değiştirmiş bulunmakta. Bunlardan birisi de şirket ve mağaza anlayışı. Günümüzde elektronik ortamda şirket açanlar ve e-ticaret işine girenlerin sayısı gittikçe artmakta. Salgın sonrasında bu sayıda ciddi bir artış yaşandı. Bunun en önemli sebeplerinden birisi de internet kullanımının aktif olması ve bu sistem üzerinde gelir potansiyelinin hayli yüksek bir seviyede yer alması. İnternet ortamında e-şirket kurmak isteyen birçok firma, bu konuda adımlar atmakta.