Ana içeriğe atla

Lost in Space

13 Nisan 2018 tarihinde yayına giren, yeniden uyarlana bilim kurgu kategorili Lost in Space dizisi, günümüzden 50 yıl öncesine dayanıyor. Eski bir hikâyenin günümüz teknolojisi ve şartlarında baştan uyarlanması sonucunda ortaya çıkan dizi, uzay görevine seçilen bir ailenin uçuş rotasının dışına çıkması ve bilinmeyen bir gezene ulaşmalarını konu alıyor.


Günümüzden 30 yıl ileriyi konu edinen dizi, insanlığın evrene yayılarak sömürgeleşmenin gerçekleştiği bir dönemi ele alıyor. İnsanlığın galaksiler arasında gerçekleşen maceraları sırasında bir ailenin rota dışına çıkması ve kaybolması sonucunda başlarına gelen maceralar ön plana çıkıyor.
Jupiter 2 isimli uzay aracı ile yeni dünyaları ziyaret etmesi için görevlendirilen Robinson ailesinde bazı işler planlandığı gibi gitmiyor. Belirli testlere tabi tutularak daha iyi bir dünyada yaşamayı hak ettiği düşünülen aile, uzay aracı yardımıyla dünyadan uzaklaştırılıyor. Yeni bir koloni oluşturabilmek için çıktıkları bu yolda, birazcık hedeflerinin dışına çıktıkları söylenebilir.

Evlerinden onlarca ışık yılı uzaklaşan ailenin, hayatta kalabilmek için uzaylı ırkıyla başa çıkması gerekmektedir. Hayatta kalma mücadeleleri esnasında Robinson ailesine birbirini pek sevmeyen iki yabancı kişi katılır. Bu kişiler Karimaztik Dr. Smith ve oldukça huzursuz hareketleri ve akılalmaz oyunlarıyla dikkat çeken Don West. Don West herhangi bir koloniye katılmak istemiyor olsa da kendini bir anda kaybolmuş bir gezegende tek başına bulmuştur. Lost in Space uzay ve bilim kurgu kategorilerini sevenler için biçilmiş bir kaftan diyebiliriz.

Lost in space dahil olmak üzere Yabancı dizi izlemek isteyen kişilerin ziyaret edebileceği site : https://www.watchill.org/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Uzaktan değilim sistemi ile üniversite okumak için  AUZEF  oldukça yaygın biçimde tercih ediliyor. Üstelik zaman sorunu yaşayanlar için güzel bir eğitim alma fırsatı olan bu sistemde, insanlar yoğun iş temposundan küçük zaman dilimleri ayırarak üniversite okumaları kolaylaşıyor. Lisans, yüksek lisans ve ön lisans programlarından birini tercih ederek AUZEF ile okumak, büyük avantajlar sağlayacak. İhtiyacınız olan kitap ve dokümanları Türkiye'nin eğitim alanındaki yayıncılık merkezi olan Makroyayinlari.com üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde temin edebileceğiniz başarılı bir platform hazırlandı. Bu sayede sınavlara hazırlıkta ve eğitim gördüğünüz bölümlerle ilgili ihtiyaç duyulan tüm kitapları temin edebilirsiniz. Çeşitli nedenlerle üniversite okuyamayanlar ve eğitimine devam edecek vakit bulmakta zorlananlar için çok güzel bir fırsat olarak bilinen AUZEF ile eğitiminize internet ortamından kolay ve zaman almayacak şekilde devam edebilirsiniz. İşim çok yoğun ve çok kısıtlı bir z

Ciğerci Dükkanı açmak isteyenlere

Az sermayeler ile iş yapmak isteyen kişiler için güzel bir iş önerisi sunmak istedik. Ciğerci dükkanı açmak isteyenlere tavsiyelerde bulunacağımız bu yazımızda ciğerci bayiliği almak avantajlı mı yoksa Kendi adınıza bir işletme yapmak mı daha avantajlı onları inceleyeceğiz. Ciğerci açmak fazla sermaye gerekmediği için gıda sektöründe iş yapan kişilerin hepsi bu sektörü düşünebilir.

E-şirket Nedir ve Nasıl Kurulur ?

Günümüz dijitalleşme çağı, birçok şeyi değiştirmiş bulunmakta. Bunlardan birisi de şirket ve mağaza anlayışı. Günümüzde elektronik ortamda şirket açanlar ve e-ticaret işine girenlerin sayısı gittikçe artmakta. Salgın sonrasında bu sayıda ciddi bir artış yaşandı. Bunun en önemli sebeplerinden birisi de internet kullanımının aktif olması ve bu sistem üzerinde gelir potansiyelinin hayli yüksek bir seviyede yer alması. İnternet ortamında e-şirket kurmak isteyen birçok firma, bu konuda adımlar atmakta.