Ana içeriğe atla

Köpek eğitimi Hakkında

Köpek eğitimi konusunda sizlere bu hafta öneride bulunacağız. Her hafta sizler için 1 veya 2 tane beğendiğimiz, hizmeti hoşumuza giden firmaları tavsiye ediyoruz. Amacımız alınan ve hizmet kalitesini beğendiğimiz işleri sizlere de tavsiye ederek yardımlaşmak. Biz ailemize 1 birey daha kattık. Çok tatlı bir köpek sahiplendik. Adı bal kız. Balkız bize geldiğinde sadece 2 aylıktı. Oyuncu minik dostumuz bir hayli yaramazdı. Yaşadığımız ev aslına bakılacak olursa apartman ve burada  köpek beslemek sorumluluk ister. Köpeğinizin eğitimli ve uslu olması gerekir. Aksi durumda o binada barınmanız pek de kolay olmaz hatta hiç mümkün olmaz. Şikayetler ardı arkasına gelir. Bizler köpeğimizi eve getirdiğimiz zaman bu sorunları hiç düşünmedik Taa ki eve gelip dinlenmek istediğimiz ana kadar..


Bal kız eve alışık değil, her tarafa kakasını yapmaya başladı, sürekli havlayıp sağa sola koşturuyor ve öyle bir enerji var ki bitmek tükenmek bilmiyor. Böyle giderse ya taşınmak gerekecek yada ilk görüşte büyük bir sevgiyle bağlandığımız köpeğimizi iade edecektik. Bir seçenek daha vardı köpek eğitimi.. Bunu kendimiz yapamayacağımızı anladık çünkü deneyimsiz. internetten araştırmaya başladık ve bu konu hakkında büyük deneyimler edindik. Bir dostumuzun da tavsiyesi ile hause of istanbul adında bir yer olduğunu duyduk. Köpek eğitimi için Bal kızdan 10 gün gibi bir süre ayrı kaldık. Tabi ki bu hiç kolay olmadı 10 Gün sonunda eğitimin devamı için bizleri de çağırdılar köpeğimize eğitim esnasında bizlerinde nasıl komutlar vereceğimizi ve nasıl davranacağımızı öğrettiler. Sonuç şaşılacak kadar büyük bir değişiklik. Balkız gitmiş yerine birebir benzeyen uslu, söz dinleyen ve mutlu bir köpek gelmiş. O an anladık profesyonel şekilde verilen köpek eğitiminin ne kadar gerekli olduğunu hele ki bizim gibi acemiyseniz. Hala aynı evde oturuyoruz ve köpeğimiz o kadar uyumlu ki hayal dahi edemezdik. Sizlerde köpeğiniz için eğitim düşünürseniz sizinde böyle sorunlarınız varsa kesinlikle önerimizdir : https://www.hauseofistanbul.com.tr/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Uzaktan değilim sistemi ile üniversite okumak için  AUZEF  oldukça yaygın biçimde tercih ediliyor. Üstelik zaman sorunu yaşayanlar için güzel bir eğitim alma fırsatı olan bu sistemde, insanlar yoğun iş temposundan küçük zaman dilimleri ayırarak üniversite okumaları kolaylaşıyor. Lisans, yüksek lisans ve ön lisans programlarından birini tercih ederek AUZEF ile okumak, büyük avantajlar sağlayacak. İhtiyacınız olan kitap ve dokümanları Türkiye'nin eğitim alanındaki yayıncılık merkezi olan Makroyayinlari.com üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde temin edebileceğiniz başarılı bir platform hazırlandı. Bu sayede sınavlara hazırlıkta ve eğitim gördüğünüz bölümlerle ilgili ihtiyaç duyulan tüm kitapları temin edebilirsiniz. Çeşitli nedenlerle üniversite okuyamayanlar ve eğitimine devam edecek vakit bulmakta zorlananlar için çok güzel bir fırsat olarak bilinen AUZEF ile eğitiminize internet ortamından kolay ve zaman almayacak şekilde devam edebilirsiniz. İşim çok yoğun ve çok kısıtlı bir z

Ciğerci Dükkanı açmak isteyenlere

Az sermayeler ile iş yapmak isteyen kişiler için güzel bir iş önerisi sunmak istedik. Ciğerci dükkanı açmak isteyenlere tavsiyelerde bulunacağımız bu yazımızda ciğerci bayiliği almak avantajlı mı yoksa Kendi adınıza bir işletme yapmak mı daha avantajlı onları inceleyeceğiz. Ciğerci açmak fazla sermaye gerekmediği için gıda sektöründe iş yapan kişilerin hepsi bu sektörü düşünebilir.

E-şirket Nedir ve Nasıl Kurulur ?

Günümüz dijitalleşme çağı, birçok şeyi değiştirmiş bulunmakta. Bunlardan birisi de şirket ve mağaza anlayışı. Günümüzde elektronik ortamda şirket açanlar ve e-ticaret işine girenlerin sayısı gittikçe artmakta. Salgın sonrasında bu sayıda ciddi bir artış yaşandı. Bunun en önemli sebeplerinden birisi de internet kullanımının aktif olması ve bu sistem üzerinde gelir potansiyelinin hayli yüksek bir seviyede yer alması. İnternet ortamında e-şirket kurmak isteyen birçok firma, bu konuda adımlar atmakta.