Ana içeriğe atla

Paykwik Bozum


     Paykwik bozum ile kartınızda kalan bakiyeleri nakde çevirerek, nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Paykwik’nın ne olduğu hakkında bir fikriniz yok mu? Eğer yoksa, büyük bir avantajdan bihaber bir şekilde yaşıyorsunuz demektir. Paykwik, internet üzerindeki pek çok sitede kullanılabilen ön ödemeli sanal bir karttır. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerin artması ile, kredi kartı bilgileri ve kişisel bilgilerin bu sitelere girilmesinden doğan şikayetler artmıştır. Kredi kartı dolandırıcılığı suçları internet üzerinden de yapılabilmektedir. Dolandırıcılık haberlerinin sıklıkla rastlanması, internet üzerinden alışveriş yapmak isteyenlerde bazı tedirginliklere yol açmaktadır. Paykwik ve diğer rakip kartlar sayesinde internet üzerinde güvenli alışveriş mümkün olmaktadır.


     Paykwik kartlar Euro kurunda belirli bakiyelerle satılmaktadır. Bakiye seçenekleri arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Kart ücretlerini, başvuru yaptığınız sisteme kredi kartı ya da havale kullanarak ödeyebilirsiniz. Ödemeler gerçekleşene kadar kartınız aktif olmayacaktır. Ödemelerde herhangi bir sıkıntı olmadığında, sistem üzerinden tarafınıza 16 haneli bir kod gönderilecektir. Bu kodu kredi kartları üzerindeki kart numaraları olarak düşünebilirsiniz. Alışveriş yaptığınız sitelerde bu kodu kullanarak ödemelerinizi yapabilirsiniz. Paykwik ile alışveriş yapabilmeniz için, ödeme seçeneğinde Paykwik’yı bulunduran sitelerden alışveriş yapmanız gerekmektedir. Paykwik pek çok alanda hizmet veren alışveriş sitelerinde geçerlilğe sahiptir. İnternet üzerindeki oyun mağazalarında bile kullanabilirsiniz. Paykwik ilk ödemeden sonra iptal olan bir kart olduğu için, kart içerisinde kalan miktarın kullanılabilmesi için kartın bozdurulması gerekecektir. Paykwik bozum işlemleri, kartı satın aldığınız sistem üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.
 Paykwik

Paykwik’yı Nasıl Bozdurabilirsiniz?

Paykwik satın alınması kolay bir kart olduğu gibi bozdurulması da kolay olan bir karttır. Kartı satın aldığınız internet sitesi üzerinden bozdurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kart bakiyeniz Euro kurunda olduğu için, bozdurduğunuzda ne kadar bir nakde sahip olacağınızı müşteri temsilcileri ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Paykwik bozum hakkında tüm detayları ve işlemin gerçekleştirilmesini de yine müşteri temsilcisi ile konuşarak gerçekleştirebilirsiniz. Paykwik sunduğu bu sistem ile alışveriş sonrası kartta kalan bakiyenin boşa gitmemesini sağlamaktadır. Paykwik hem alışveriş hem de nakit ihtiyaçlarınızı aynı anda karşılayabilmesi ile rakiplerini geride bırakan bir ön ödemeli karttır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Uzaktan değilim sistemi ile üniversite okumak için  AUZEF  oldukça yaygın biçimde tercih ediliyor. Üstelik zaman sorunu yaşayanlar için güzel bir eğitim alma fırsatı olan bu sistemde, insanlar yoğun iş temposundan küçük zaman dilimleri ayırarak üniversite okumaları kolaylaşıyor. Lisans, yüksek lisans ve ön lisans programlarından birini tercih ederek AUZEF ile okumak, büyük avantajlar sağlayacak. İhtiyacınız olan kitap ve dokümanları Türkiye'nin eğitim alanındaki yayıncılık merkezi olan Makroyayinlari.com üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde temin edebileceğiniz başarılı bir platform hazırlandı. Bu sayede sınavlara hazırlıkta ve eğitim gördüğünüz bölümlerle ilgili ihtiyaç duyulan tüm kitapları temin edebilirsiniz. Çeşitli nedenlerle üniversite okuyamayanlar ve eğitimine devam edecek vakit bulmakta zorlananlar için çok güzel bir fırsat olarak bilinen AUZEF ile eğitiminize internet ortamından kolay ve zaman almayacak şekilde devam edebilirsiniz. İşim çok yoğun ve çok kısıtlı bir z

Ciğerci Dükkanı açmak isteyenlere

Az sermayeler ile iş yapmak isteyen kişiler için güzel bir iş önerisi sunmak istedik. Ciğerci dükkanı açmak isteyenlere tavsiyelerde bulunacağımız bu yazımızda ciğerci bayiliği almak avantajlı mı yoksa Kendi adınıza bir işletme yapmak mı daha avantajlı onları inceleyeceğiz. Ciğerci açmak fazla sermaye gerekmediği için gıda sektöründe iş yapan kişilerin hepsi bu sektörü düşünebilir.

E-şirket Nedir ve Nasıl Kurulur ?

Günümüz dijitalleşme çağı, birçok şeyi değiştirmiş bulunmakta. Bunlardan birisi de şirket ve mağaza anlayışı. Günümüzde elektronik ortamda şirket açanlar ve e-ticaret işine girenlerin sayısı gittikçe artmakta. Salgın sonrasında bu sayıda ciddi bir artış yaşandı. Bunun en önemli sebeplerinden birisi de internet kullanımının aktif olması ve bu sistem üzerinde gelir potansiyelinin hayli yüksek bir seviyede yer alması. İnternet ortamında e-şirket kurmak isteyen birçok firma, bu konuda adımlar atmakta.