Ana içeriğe atla

Migros Çalışma Şartları 2018

Migros Türkiye'ye bakkaliye işi ile girmiş, başlangıçta semt ve ilçe , şehir demeden dolaşmış daha sonra zincir marketlerini Türkiye geneline yaymış kaliteli hizmet veren, Marketçiliği Türkiye'de bir çok firmaya öğretmiş firmadır. Migros marketler içinde personeline en çok değer veren ve yine ülke genelinde ki marketlere göre en fazla maaş veren firmalardan biridir.
Bu yazımızda Migros çalışma şartları 2018 yılı içinde değişmiş mi yoksa yine aynı şekilde personele değer veren bir firmamıdır migros bunu inceleyeceğiz. Migros tansaş ve uyum marketler gibi bir çok marketi bünyesine katarak ülkedeki market sayısını artırıyor, dolayısı ile personel ihtiyacını artırıyor. Migros gibi bir firmada çalışmak isteyen kişiler için şunu söylemek gerekirse firma genel olarak firma yöneticilerini temelden bu işe giren ve tahsili yüksek olan kişilerden seçmektedir. firma dışarıdan yönetici transfer etmeyi fazla sevmeyen bir politika işlemektedir. Doğal olarak firmayı bilen ve yükselen personeller firma için daha iyi nasıl davranılacaksa o şekilde davranıyor. Firmayı kendi firması gibi benimsiyor.
Özellikle migros part time çalışan kişileri üniversite okuyan öğrenciler olarak seçiyor ki ilerideki yöneticilerini bu konuda uzmanlaşmış kendi yetiştirdiği kişileri yükseltmek için.
Migros çalışma şartları diğer marketlere göre iyi
Bir çok market personeline değer vermezken migros gerek maaş ve çalışma şartları konusunda personeline diğer marketlere göre değer verir. Market sektörü genel olarak bir sektör olmasına rağmen migrosda çalışan personeller genellikle memnun kalırlar.
Migros part time çalışanlar haftada 30 saat tam zamanlı olarak çalışanlar iste haftada 45 saat görev alırlar part time çalışanlar haftanın her günü 18 -22 arası ve bir gün full olmak üzere, ful time çalışanlar 1 gün izinli olarak çalışırlar. Migros çalışanlarının maaşı ortalama olarak 2018 yılında 2200-4000TL arasındadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auzef Ders Kitapları

Uzaktan değilim sistemi ile üniversite okumak için  AUZEF  oldukça yaygın biçimde tercih ediliyor. Üstelik zaman sorunu yaşayanlar için güzel bir eğitim alma fırsatı olan bu sistemde, insanlar yoğun iş temposundan küçük zaman dilimleri ayırarak üniversite okumaları kolaylaşıyor. Lisans, yüksek lisans ve ön lisans programlarından birini tercih ederek AUZEF ile okumak, büyük avantajlar sağlayacak. İhtiyacınız olan kitap ve dokümanları Türkiye'nin eğitim alanındaki yayıncılık merkezi olan Makroyayinlari.com üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde temin edebileceğiniz başarılı bir platform hazırlandı. Bu sayede sınavlara hazırlıkta ve eğitim gördüğünüz bölümlerle ilgili ihtiyaç duyulan tüm kitapları temin edebilirsiniz. Çeşitli nedenlerle üniversite okuyamayanlar ve eğitimine devam edecek vakit bulmakta zorlananlar için çok güzel bir fırsat olarak bilinen AUZEF ile eğitiminize internet ortamından kolay ve zaman almayacak şekilde devam edebilirsiniz. İşim çok yoğun ve çok kısıtlı bir z

Ciğerci Dükkanı açmak isteyenlere

Az sermayeler ile iş yapmak isteyen kişiler için güzel bir iş önerisi sunmak istedik. Ciğerci dükkanı açmak isteyenlere tavsiyelerde bulunacağımız bu yazımızda ciğerci bayiliği almak avantajlı mı yoksa Kendi adınıza bir işletme yapmak mı daha avantajlı onları inceleyeceğiz. Ciğerci açmak fazla sermaye gerekmediği için gıda sektöründe iş yapan kişilerin hepsi bu sektörü düşünebilir.

E-şirket Nedir ve Nasıl Kurulur ?

Günümüz dijitalleşme çağı, birçok şeyi değiştirmiş bulunmakta. Bunlardan birisi de şirket ve mağaza anlayışı. Günümüzde elektronik ortamda şirket açanlar ve e-ticaret işine girenlerin sayısı gittikçe artmakta. Salgın sonrasında bu sayıda ciddi bir artış yaşandı. Bunun en önemli sebeplerinden birisi de internet kullanımının aktif olması ve bu sistem üzerinde gelir potansiyelinin hayli yüksek bir seviyede yer alması. İnternet ortamında e-şirket kurmak isteyen birçok firma, bu konuda adımlar atmakta.