Ana içeriğe atla

Para kazandıracak ilginç iş fikirleri



Bir çok kişi standart işleri yapmayı istemez, çünkü herkeste olan onlarda olsun istemez. Zarar etmek pahasına insanlardan farklı bir takım işler yapmak ister. Sizlere Para kazanırken zevk alacağınız ve insanlardan farklı olacağınız ilginç iş fikirleri den bahsedeceğiz.

Kitap okuyarak para kazanma işi

şimdi amma yaptınız insan kitap okuyor diye para kazanır mı diye düşünmüşsünüzdür, evet yanlış duymadınız hem kitap okuyacaksınız hem de para kazanacaksınız. Büyük yayın evlerine gelen kitap tekliflerine zaman noksanlığı nedeni ile kitapları kontrol edemiyorlar. iyi bir dil bilgisine sahipseniz kitaplarda ki hataları tesbit ederek para kazanabilirsiniz, Yanlış duymadınız! sadece kitap okuyarak para kazanacaksınız. bu ilginç iş fikri için kitap okumayı çok seviyor olmanız yeterli olacaktır.

Tv izleyerek para kazanın

Televizyon özellikle 80li yıllardan sonra ülkemize evin + üyesi olarak girmiş olmazsa olmazları içine girmiştir. Genelde boş zamanlarını değerlendirmek için insanların yaptıkları bu iş için size kim para verir ki? yanlış duymadınız bu enteresan iş fikri sayesinde eğleneceksiniz hemde para kazanacaksınız.  Türkiye reyting kurumu reklam gelirlerini ölçmek için ailelere hangi tv programlarını izlediklerini öğrenmek için 2000 aileye bir cihaz kurar ve sadece hangi filim ve dizileri izlediğini takip eder. sizde izlediğniz filmleri takip edilmesi karşılığında ücret alabilirsiniz.

Daha fazla iş fikirleri için : https://www.iyifikir.gen.tr/6-adet-ilginc-is-fikirleri/


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

E-şirket Nedir ve Nasıl Kurulur ?

Günümüz dijitalleşme çağı, birçok şeyi değiştirmiş bulunmakta. Bunlardan birisi de şirket ve mağaza anlayışı. Günümüzde elektronik ortamda şirket açanlar ve e-ticaret işine girenlerin sayısı gittikçe artmakta. Salgın sonrasında bu sayıda ciddi bir artış yaşandı. Bunun en önemli sebeplerinden birisi de internet kullanımının aktif olması ve bu sistem üzerinde gelir potansiyelinin hayli yüksek bir seviyede yer alması. İnternet ortamında e-şirket kurmak isteyen birçok firma, bu konuda adımlar atmakta.

Ciğerci Dükkanı açmak isteyenlere

Az sermayeler ile iş yapmak isteyen kişiler için güzel bir iş önerisi sunmak istedik. Ciğerci dükkanı açmak isteyenlere tavsiyelerde bulunacağımız bu yazımızda ciğerci bayiliği almak avantajlı mı yoksa Kendi adınıza bir işletme yapmak mı daha avantajlı onları inceleyeceğiz. Ciğerci açmak fazla sermaye gerekmediği için gıda sektöründe iş yapan kişilerin hepsi bu sektörü düşünebilir.

Yusuf Kısa’nın Dolandırıcılık Yöntemleri

KKTC halkından tutunda, İranlı işadamlarına, Türk işadamlarına ve daha birçok firmayı dolandıran Yusuf Kısa , yapmış olduğu bu dolandırıcılık faaliyetleriyle milyonlarca lira kazandı. Genel anlamda herkesi aynı yöntemle dolandıran Kısa, sadece bazı yalanları söylerken değişiklik yaptı. Profesyonel bir dolandırıcı olan Kısa, karşısındaki kişiye kim olursa olsun milyon ya da milyar Euro civarlarında kredi sağlayacağı vaadini verdi. Krediyi sağlayabilmek adına öncelikle bir komisyon ücreti talep eden Kısa, sonrasında ise kredinin masrafları, vergisi ve sigortası gibi birçok unsuru bahane ederek ekstra ücretleri de almayı ihmal etmedi. Fazlasıyla güven verdiği için ve hakkında “ Yusuf Kısa kimdir ?” gibi araştırmaların yapılacağını bildiği için yalan haberleri çeşitli organlar vasıtasıyla yayınlatan Kısa, bu sayede çalıştığı kişilerin güvenini fazlasıyla kazanmayı başardı. Almış olduğu bu ücretler sonucunda ise dolandırmış olduğu kişilere herhangi bir geri dönüş sağlamadı. Yapmış o