Ana içeriğe atla

Lazerle Diş Beyazlatma

DİŞ BEYAZLATMA YÖNTEMLERİ VE AVANTAJLARI


Lazerle diş beyazlatma işlemi; dişlerdeki yapısal bozukluklara, çocukluk esnasında geçirilen hastalıklar ve antibiyotik kullanımına bağlı olarak kalıcı dişlerde oluşan renk koyuluklarına, bazen sadece yediklerimiz içtiklerimiz veya yaşlanmaya bağlı olarak kaybettiğimiz bembeyaz gülüşleri bize geri kazandıran en kolay yöntemdir. Ofis’te uygulanan ev tipine göre daha etkili olan beyazlatma sistemi; Beyazlatma cihazları ile mavi görünür ışık ile beyazlatma jelinin aktive edilmesi veya Beyazlatma cihazı yerine lazer cihazı (genellikle diode lazer) ile jelin aktive edilmesi sonucu yapılır. Kaliteli, iyi markalara ait beyazlatma cihazları ile de çok güzel sonuçlar elde edilmesine rağmen, lazerle diş beyazlatma hem daha kısa sürmesi ve daha açık tonlarda beyazlatma elde edilmesi nedeniyle günümüzde daha çok tercih edilmektedir. Lazerle diş beyazlatma en güncel, en güvenli diş beyazlatma yöntemi olup, oluşan hassasiyetler kesinlikle kalıcı ve uzun süreli değildir. Uzman bir hekim tarafından yapıldığı taktirde dişe bir zararı yoktur. Hastaların diğer merak ettiği bir konu ise oluşan beyazlığın ne kadar süre ile kalıcılığını koruyacağı yönündedir. Unutmayalım ki oluşan beyazlığın kalıcılığı hastanın renklendirici çay, kahve, kola, sigara gibi alışkanlıklarından etkilenir. Günde 2 kere diş fırçalayan, diş hekimi kontrollerini aksatmayan, sigara kullanmayan ve aşırı çay, kahve tüketmeyen bireylerde beyazlatmanın kalıcılığı uzun sürecektir. 2-3 yılda bir ofis beyazlatma tekrarlanabilir veya ev tipi beyazlatma ile desteklenebilir.

Lazerle diş beyazlatma işlemi için önerimiz : http://www.endo-dent.com.tr/estetik-dis-hekimligi/dis-beyazlatma-bleaching/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

E-şirket Nedir ve Nasıl Kurulur ?

Günümüz dijitalleşme çağı, birçok şeyi değiştirmiş bulunmakta. Bunlardan birisi de şirket ve mağaza anlayışı. Günümüzde elektronik ortamda şirket açanlar ve e-ticaret işine girenlerin sayısı gittikçe artmakta. Salgın sonrasında bu sayıda ciddi bir artış yaşandı. Bunun en önemli sebeplerinden birisi de internet kullanımının aktif olması ve bu sistem üzerinde gelir potansiyelinin hayli yüksek bir seviyede yer alması. İnternet ortamında e-şirket kurmak isteyen birçok firma, bu konuda adımlar atmakta.

Ciğerci Dükkanı açmak isteyenlere

Az sermayeler ile iş yapmak isteyen kişiler için güzel bir iş önerisi sunmak istedik. Ciğerci dükkanı açmak isteyenlere tavsiyelerde bulunacağımız bu yazımızda ciğerci bayiliği almak avantajlı mı yoksa Kendi adınıza bir işletme yapmak mı daha avantajlı onları inceleyeceğiz. Ciğerci açmak fazla sermaye gerekmediği için gıda sektöründe iş yapan kişilerin hepsi bu sektörü düşünebilir.

Yusuf Kısa’nın Dolandırıcılık Yöntemleri

KKTC halkından tutunda, İranlı işadamlarına, Türk işadamlarına ve daha birçok firmayı dolandıran Yusuf Kısa , yapmış olduğu bu dolandırıcılık faaliyetleriyle milyonlarca lira kazandı. Genel anlamda herkesi aynı yöntemle dolandıran Kısa, sadece bazı yalanları söylerken değişiklik yaptı. Profesyonel bir dolandırıcı olan Kısa, karşısındaki kişiye kim olursa olsun milyon ya da milyar Euro civarlarında kredi sağlayacağı vaadini verdi. Krediyi sağlayabilmek adına öncelikle bir komisyon ücreti talep eden Kısa, sonrasında ise kredinin masrafları, vergisi ve sigortası gibi birçok unsuru bahane ederek ekstra ücretleri de almayı ihmal etmedi. Fazlasıyla güven verdiği için ve hakkında “ Yusuf Kısa kimdir ?” gibi araştırmaların yapılacağını bildiği için yalan haberleri çeşitli organlar vasıtasıyla yayınlatan Kısa, bu sayede çalıştığı kişilerin güvenini fazlasıyla kazanmayı başardı. Almış olduğu bu ücretler sonucunda ise dolandırmış olduğu kişilere herhangi bir geri dönüş sağlamadı. Yapmış o